Ik help om plezier terug te krijgen in het werk!

Huber10 Caoching & Coaching werkt met mensen die het plezier in dat wat ze doen verloren hebben.

Heb jij ook wel eens van deze dagen?

Je hebt het niet meer naar je zin op je werk en gaat met tegenzin naar kantoor. Aan het einde van de dag kom je uitgeput thuis en heb je nergens meer zin in.

Je merkt dat het allemaal niet naar je zin gaat. Er komt niets uit je handen en alles wat je doet gaat moeizaam. Je voelt je moe en vindt dat iedereen om je heen zeurt en geen rekening met je houdt.

Je voelt je gespannen en gestrest. Je merkt dat je minder goed kan voldoen aan de verwachtingen van je manager en je collega’s. Je vindt het moeilijk je eigen grenzen aan te geven en ‘nee zeggen’ lukt ook niet meer.

Je hebt een onbestemd gevoel. Je bent uitgekeken op je werk en vindt het niet meer leuk. Wat je wel leuk vindt weet je niet precies. Alles lijkt op elkaar.

Wat als die dag, dagen worden? En de dagen weken en de weken maanden? Als je niet meer met plezier de dingen doet die je zo graag doet, zoals bijv. Werken, met vrienden of vriendinnen afspreken, op bezoek gaan bij je ouders of gewoon leuke dingen doen met je partner of gezin.

Stel jezelf dan de vraag:

HEB IK EEN COACH NODIG?

Waarom zouden we een van de moeilijkste dingen van het leven in ons eentje moeten doen? Precies, dat hoeft helemaal niet. Sterker nog, eigenlijk is dat helemaal niet handig.

We gaan naar een tennisleraar of een zangdocent om ons te laten begeleiden? En het is heel gewoon om de aanwijzingen van de sportcoach op te volgen. Maar als we vastlopen, nergens meer zin in hebben en al het plezier zijn kwijtgeraakt, blijven we zelf zitten met de problemen. En vinden we het soft om ons te laten helpen.

Laat u door een specialist begeleiden als u vastloopt of geen plezier meer hebt in je werk. Of bij vragen over de volgende stap in uw carrière of persoonlijke leven. Als alles lijkt tegen te zitten na verlies van een dierbare of ander ingrijpend verlies. Ga samen met mij aan het werk.

Het resultaat als je mij om hulp vraagt:

  • vernieuwd vertrouwen,
  • weer inzetbaar zijn op het werk,
  • weer meedoen, er weer zijn
  • beter voldoen aan eigen eisen
  • de wereld weer aankunnen.
Kortom: plezier terug in werk.